Szerintetek jó történet lenne ez egy blognak?
Figyelt kérdés
Egy sztárról szólna és annak az életéről.tehát kiderül benne hogy neki sem egyszerű az élete..pl. elköltözik de ugyanúgy fél h mint egy átlag tini,de ő azért h lesznek-e igaz barátai vagy csak a híressége miatt akarnak majd vele kapcsolatot,nem lesznek igaz barátai..vagy h az éneklés mellett lesz-e ideje a tanulásra stb... :) ti olvasnátok egy ilyet?szerintetek jó vég az ha sok probléma van de a végére minden megoldódi,összejön a fiúval stb...pár részik (mondjuk 4) minden happy és aztán elüti egy autó és amnéziás lesz...aztán végül nem emlékszik vissza de az agyának relytett zugában mindig tudni fogja hogy valakit nagyon szeretett csak már nem emlékszik rá...köszi a válaszokat!!(És kérlek minél többen írjatok és hamarabb)2013. jún. 24. 18:41
1/7 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek!nagggyyyon fontos!!!
2013. jún. 24. 19:14
2/7 anonim válasza:
Engem nem kötne le. Próbáltad már a fantasyt? Na, az lekötne, de ez én vagyok. Egy kitalált sztárról? Fűzöl bele fantasyt is? Akkor megadhatod a linkjét, ha elkezdted :).
Várd meg a többiek válaszát is, hátha másoknak tetszik. (Jó, gondolom ezt nem kell mondanom)
14/L
3/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom még...lehet hogy majd teszek bele fantasy-t is....köszi a véleményt amúgy.a véggel mi a véleményed?valaki még írjon kérlek!!! :)
2013. jún. 25. 11:43
4/7 anonim válasza:
Első vagyok, a vége tetszik, de ne az a sablon nyáladzás legyen. Vagy tőlem lehet az is, de ha nem akarod, hogy a sztorid a többi ugyanilyen amnéziás nyáladzással ugorjon a süllyesztőbe, vigyél bele valami egyedit is. Igaz, nehéz manapság egyedit vinni bele, mert minden második lánynak van blogja, de vagy csináld igazán vagy sehogy.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó blog lenne ;) (csak a végét átírhatnád egy picit, mert a Kilari című Anime sorozatban is forgatnak egy filmet, ami ugyan ilyen, csak annak az eleje más... De ha megcsinálod a blogodat, és kicsit terjeszted, (hogy mondjuk felteszed a blog linkjét a facebookra, vagy twitterre, akkor lehet, hogy még népszerű is leszel tőle ;)) (írj nekem privát üzibe, és én segítek neked :) Rám számíthatsz :D )
6/7 anonim válasza:
sztem jó ötlet, talán lenne olvasottsága
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.meg valakii?irjatook :)
2013. júl. 14. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!