Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elhagytam az összes iratomat...

Elhagytam az összes iratomat ( személyi, TAJ kártya stb, ) Hol lehet gyorsan újat csináltatni Pesten?

Figyelt kérdés
Minden személyi okmányomat elhagytam, mit kell előóször megcsináltatni, és esetleg hol, ahol gyorsan megy? Nem szeretnék többet fizetni ( nem annyira sürgős) De mégis gondolom vannak olyan helyek ahol hamarab elkészülnek.

2013. jún. 24. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:

miután a KEKKH központjában készülnek az okmányok (személyi, útlevél, jogsi), ezért nem lesz meg előbb sehol

a TAJ kártyát bármelyik oep kirendeltségen megkapod ott helyben, a lakcímkártyát és forgalmit az okmányirodában (illetve ma már járás), szintén helyben. Adókártya NAV kirendeltség, szintén helyben.

Annyit tehetsz, hogy kevésbé forgalmas okmányirodát keresel, ott kevesebbet kell várni, míg sorra kerülsz.

2013. jún. 24. 14:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Egyszer mikor voltunk okmányirodába, útlevél ügyben, azt mondták kb. 1 hónap amíg kész lesz.

Ezután elmentünk egy másik helyre, ahol ugyanúgy foglalkoznak útlevéllel, hétfőn mentünk, péntekre ki is postáztál. Ilyen akkor csak útlevéllel van, más iratokkal nincs?

2013. jún. 24. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:

a központ intézi a postázást, tehát hivatalosan 30 nap, de látod, meglett néhány nap alatt

nyilván nyáron sokkal többen akarnak útlevelet, ha holnap elmész és megcsináltatod, garantáltan nem lesz a kezedben pénteken, most ki fogják futtatni a 30 napot

anyakönyvi kivonatot vigyél, mert valamivel tudni kell igazolnod magad

és 1500 Ft-ért csináltass ideiglenes személyit, ezt megkapod helyben, ezzel tudod magad igazolni az új elkészültéig kül- és belföldön egyaránt

2013. jún. 24. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!