Ajálnjátok 10 éves lánynak a Szent Johanna Gimi könyvet?
Figyelt kérdés
Valamit olvasni szeretnék, megtaláltam és sok lány olvassa a suliból.2013. jún. 23. 20:17
1/19 anonim válasza:
Max az első kettőt, de a többit már nem annyira értenéd meg.
2/19 anonim válasza:
Sztem értenéd.. sőt élveznéd! Én ajánlom :)
4/19 anonim válasza:
Nem tudom, én a kormhoz képest 3 - 4 évvel éretteb típusba tartozom, kiolvastam mind a 8 - at. Jónak jó, tetszik is, limonádénak elmegy, de a világklasszis írókhoz (Tolkien, Douglas Adams, stb.) nem lehet mérni. Érdekes, izgalmas, mondom, nekem tetszett. Nem tudom ajánljam - e , de szerintem nyugodtan olvasgassad!
10/Lány
5/19 anonim válasza:
4 - es voltam, annyit mondanék hozzá még, hogy annyira fog tetszeni, amilyen könyveket olvastál előtte. :)
6/19 anonim válasza:
Én ajánlanám, mondjuk van pár olyan dolog amit nem igazán értenél de én kiolvastam mind a 8-at és nekem nagyon tetszik! Humoros,izgalmas és le sem tudtam tenni. Nyugodtan olvasd el, csak ajánlani tudom. 11/L
7/19 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ!
2013. jún. 26. 13:11
8/19 anonim válasza:
Én is már a 8/1 végénél tartok és szerintem bátran olvasd el.Nem értem miért irják azt hogy nem értenéd.Én is érettebb vagyok a koromnál de azért nem egy nehéz könyv.11L
9/19 anonim válasza:
hát attól függ te milyen vagy.ha szereted ha egy könyvbe van szerelem.vicc és sok hülyülés akkor neked való.de ha te olyan nagyon okos fajta vagy akit mondjuk csak a könyv szó érdekel v ilyesmi akkor nem.egyik nagyonokos osztálytársam elkezte és azt mondta hogy nem neki való mert sok benne a szerelem.márakinek..
10/19 tprmfb válasza:
Szerintem igen mert ha még nem is az ajánlott korhatárba tartozol a könyv mindent úgy ír le hogy mindenki értse szóval én ajánlom neked hogy kezd el legfeljebb majd leteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!