Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Iskola után mi a teendő?

Iskola után mi a teendő?

Figyelt kérdés

Kedves Gyakorikérdések!

Érdeklődnék,hogy iskola után mi a teendő?

Megvan az érettségi, megvan a szakma és úgy gondolom nem szeretnék tovább tanulni (vagyis egyelőre még most nem, nyár végén talán még gyors beiratkozok egy OKJ-s képzésre) és szeretnék munkát stb-t vállalni.

Mi a teendő ilyenkor? Meddig jár a társadalombiztosítás, hova kell mennem? Meddig nem kell bejelentenem magam a munkaügyön? Szeretnék munkát KERESNI , több helyet megnézni és én választani majd egyszer és nem pedig majd azt,hogy a munkaügy felhív, hogy itt a munka hnapra legyél itt.

Mi a teendő? Hogy kell nekivágni az életnek? Milyen feladataim vannak most,hogy befejeztem tanulmányaim?

Milyen iratokat kell elintéznem magamnak?

U.i: Kaptam egy diákigazolványt helyettesítő papírt,ami okt 31-ig érvényes. Nemtudom ennek mi a jelentősége.

2013. jún. 23. 14:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!