Segítségként mit vegyek nekik?
Figyelt kérdés
A szomszédaim nagyon szegények,és hallottam hogy szegény gyerekek sírtak hogy éhesek..el mennék a boltba és vennék nekik egy pár napra kaját úgy kb 5000 ft-ból mert sajnos nekem sincs több..miket vegyek,ami hasznos ilyen helyzetben?2013. jún. 23. 12:51
1/3 A kérdező kommentje:
Tescoba mennék...
2013. jún. 23. 12:52
2/3 anonim válasza:
Szerintem a klasszikus tartós élelmiszerek amik ilyenkor a legjobban jönnek. Tészta, rizs, liszt, krumpli, májkrém, olaj, olcsóbb idényzöldségek, cukkini stb, tartós tej, kakaó. Most hirtelen ezek jutottak eszembe. 5000 forintért ilyenekből rendesen be tudsz vásárolni. Törekedj arra, hogy mindenből az olcsóbb kategóriát vedd meg, tésztából és egyebekből tökéletesen megteszi a tesco saját márkás. Ahol problémát jelent a napi élelmiszer előteremtése és éheznek a gyerekek ott a minőség gyakorlatilag nem számít, többet jelent, hogy mennyiséget tudsz adni és nem 3 napra, hanem akár 1-2 hétre is megoldani a problémájukat.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. jún. 26. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!