Szerintetek miért melkedett meg a Duna vízszintje és miért következett be az árvíz? Kiváncsi lennék a meglátásaitokra.
Figyelt kérdés
Levonult az árvíz. Mindenről hallok tudósításokat, arról, milyen jól összefogott a magyarság, vagy hogy mi lesz a homokzsákokkal.
Ezek, elismerem fontos kérdések, de szerintem sokakkal együtt, felmerül bennem az alapvető kérdés - MIÉRT?
Én egyetlen tudósítást nem hallottam, egyetlen cikket nem olvastam arról, hogy tulajdonképpen mi is az oka annak, hogy árvízzel kellett szembenéznünk. Azt valahogy elfelejtették kommunikálni. Pedig szerintem alapvető kérdés az, hogy történhetett ez meg, mi az eredője ennek.
Örülnék neki, ha elmondanátok, hogyan látjátok az árvíz kialakulásának okát. Ha gondoljátok, azt is írjátok le, hogy szerintetek "miért feledkeztek meg" arról, hogy ezt is kommunikálják.
A válaszokat előre is köszönöm!
2013. jún. 23. 10:06
1/1 anonim válasza:
az árviz úgy jön létre hogy sok eső esik és ezzel meg növekszik a folyó,tó, magassága mondjuk hogy 3 napig nagyon sok eső esett és akkor a duna víz szintje pl 4 méterről fel emelkedett 6-ra és ki ömlik a homokzsákok meg azért kellenek hogy a víz ne kiömöljöm hanem növekszik és magasabb lessz és sokkal gyorsabban lefolyik az árvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!