Állás Győrben? Tudnátok nekem Győr körkényén valami állást ajánlani ahova érettségi nem kell?
Sziasztok!
Én mindenképpen szeretnék állást keresni...sajnos érettségim nem lett meg..mármint egy tantárgyból nem sikerült leérettségiznem a többi 3mas lett .. sajnos szakmai tapasztalatom még nincs mivel most fejeztem be a tanulmányaimat de Októberben megcsinálom a pótérettségit ami remélem sikerülni fog. tudnátok nekem Győr körkényén valami állást ajánlani ahova érettségi nem kell? nem szeretnék itthon ülni egész nyáron köszönöm szépen előre is:)
Szia, én az Audinál dolgozom minőségellenőrként, egy alvállalkozó cégen keresztül, 3 műszakos munkarendben, a fizetés nappali műszak esetén 500Ft/óra, ájszaka 650Ft/óra, szombaton 750Ft/óra, vasárnap 1000Ft/óra, heti 5 nap, 2 szabadnap, a hétvégéket nem kötelező vállalni.
Ha érdekel, privátban megírom az alvállalkozó cég elérhetőségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!