Miért menő hogy ma már nem írunk helyesen a gép előtt ülve?
Nézem a kérdéseket és a hozzászólásokat és egyszerűen nem fogom fel miért menő a magyar nyelvet így meggyalázni?
teccik
hejes
eccer
kabbe
fáratt
tugya
jöhecc
lehecc
stb stb
Egyszerűen elszomorít hogy ma már az a menő ha valaki több idegen szót használ mint magyart és azt a keveset sem tudja helyesen leírni!
Nektek mi a véleményetek?
Hát, ezeket általában rövidebb leírni.
Én MSN-en használok ilyen rövidítéseket. De itt mondjuk más a helyzet. Most is helyesen írok, mint minden hozzászólásomban.
Sokszor "öregnek" néztek azért, mert helyesen írtam, és megválogattam a szavaim.
De én se értem, ez miért menő.
ez nem menőség, semmi köze ahhoz. eccerűen (hehe) csak rövidebb így leírni. énis így írok, de nem menőségből. és nagy kezdőbetűt sem használok.
ja, amúgy a kabbe az azér van így írva, mert ha kiírnánk helyesen, akkor az moderálva lenne. így viszont nemismeri fel a robothelyesírásellenőrző, és nem moderálja ki.
A teccik rövidebb mint a tetszik, mert két betűt ütsz le egymás után, és ki is marad a 't'. De a kedvetekért most baromi helyes írok, hogy ne kapjak megint 0%-ot, mert leírtam, hogy én hogyan írok, és miért. Hiába nem menőségből, akkor is megkaptam a 0%-ot, és csak hogy lássátok, nem is ezzel takarózok, mert tudok helyesen írni, mint ahogyan ez itt most látszik is.
Na remélem most rohadt boldogok vagytok!!! Erre már nem adhattok 0%-ot, mert kur-vára helyesen írtam, de ha erre is 0-át kapok, na az is csak titeket minősít.
Egyébként meg azt figyeli, és ezen akad fenn, és ezt írja ki kérdésbe, az baromira unatkozhat, és rohadtul nincs jobb szórakozása, mint másokba belekössön. Az ilyen embereket meg ugye nagyon sokat szeretik....
Hát mi pont most vesszük irodalomból a Jottista és Ipszilonista háborút.
Ha akkor A Jottisták nyertek volna most eredetileg is az lenne a helyes, hogy teccik...stb.
Egyébként ez úgy kezdődött, hogy az igen sok ésszel rendelkező nagymenők nem mindig tudják, hogy hogy is kell leírni ezt vagy azt.
Aztán az egész menő lett a korosztályunkban.
Nem értem mire jó, de ha akarják csak csinálják, engem nem zavar, már ha megértem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!