Melyik volt a legbetegebb kérdés amit valaha láttatok ezen az oldalon?
Én régebben olvastam egy amolyan mit csináljak kérdést...
Nos abban az volt hogy a gyereknek volt egy nagytermetű kutyája....élénk volt a fantáziája a kérdezőnek és valamiért elkezdett viszonyba keveredni a kutyával,de aztán fájni kezdett neki és visítozott,amire berohant az apja majd a blökit egy ütéssel megölte.
Szal itt nagyon sok a beteg,de nálam ez maradt meg legjobban,mert szegény blökinek egy idióta tini miatt kellett meghalnia.
De voltak még ilyen hasonló undorító dolgok,pl az egyik srác összefosta magát egy csaj wc-jében,meg ilyenek.
A beteg kérdések a sex kategoriában vannak,hogy csináltad már e,ezzel azzal amazzal,milyen lehetne ez,az amaz...Én régebben nagyon sokat nézegettem a sex kategóriát,de már leszoktam róla (meg minden második kérdés hogy csókoloztam valakivel és most akkor terhes vagyok e? ) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!