Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Felhívta anyámat egy kislány...

Felhívta anyámat egy kislány múlthéten, hogy segítsen neki, mert tiszta vér minden meg ő is?

Figyelt kérdés

Épp most beszéltem anyámmal(mert most apámnál vagyok) és mesélte, hogy múlthéten egy 8-9 forma hangú kislány felhívta ismeretlen számról, hogy segítsen neki, mert tiszta vér körülötte minden meg ő is, de hiába kérdezte anyu, hogy ki ő és hol van nem mondta el.

Valaki csak szórakozhatott, vagy mutattak valamit a hírekben mostanában, ami idefűzhető (mert mostanában nem nézek tv-t sem). Titeket nem hívott?

Alapesetben nem érdekelne, mert rengeteg idióta hívást kaptam már, de szerintem egy kislány nem hívogatna és szórakozna ilyennel..

(Amúgy bocs a kérdés enyhe értelmetlensége miatt, de máshogy nem engedte kiírni)

2013. jún. 21. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félteni a 8-9 éves gyerekeket sem ha telefonbetyárkodásról van szó.

Bár nem lehet tudni hogy a kislány csak szórakozott vagy tényleg komoly a baj, én ha nem tudnám eldönteni, akkor felhívtam volna a rendőrséget, hogy nyomozzák le ki hívott 2 perccel ezelőtt, és elmondanám hogy milyen telefonhívást kaptam. A rendőrök ilyen esetben automatikusan utánajárnak.

2013. jún. 21. 09:54
 2/4 .FeRi. válasza:
100%
DE a mai világban már a kislányok is képesek ilyen "telefonbetyárkodásra".
2013. jún. 21. 09:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor úgy tűnik én vagyok maradi picit..:D Azt hittem, hogy egy ilyen kislánynak nem épp a kedvenc szórakozása másokat hívogatni és azt mondai, hogy minden csupa vér..

Ez durva.:D

2013. jún. 21. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Meg ha belegondolsz..

Ha valakinek tenyleg baja van, akkor egy ismeretlen szamot fog hivni?

2013. jún. 21. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!