Facebook blokkolási probléma? (többi lent)
Figyelt kérdés
Üdv!
Rettentő nagy bajban vagyok(számomra nagy baj)ezért ha valaki lenne olyan kedves és segítene megköszönném!
Bővebben:eléggé összekuszálódtak a dolgok,de ha valaki szívesen segítene az küldhetne üzenetet,esetleg itt jelezhetné!
Előre is köszönöm!
2013. jún. 20. 23:44
2/4 A kérdező kommentje:
Na szóval...
Ha egy bizonyos személy letilt engem Facebook-ról(teljes tiltás,nem üzenőfali)és még aznao visszavonja,csak 48 óra múlva leszek újra látható?
2013. jún. 20. 23:52
3/4 anonim válasza:
ha téged tiltanak, de a személy visszavonja a tiltását, akkor újra bekell téged jelölnie ismerősnek, hogy láthassa az adatlapod.
4/4 A kérdező kommentje:
De nem bír bejelölni,mivel ha rámegy az adatlapomra fekete...mond én meg mielőtt letiltott volna,már össze-vissza nyomogattam mindent.Először kiszedtem ismerőseim közül,aztán meg a telefonos verzión,az adatlapján,a jobb felső sarokban arra a kis "izére" kattintva,rányomtam a "Block"-ra.Viszont nincs a blokkoltak listáján.
2013. jún. 20. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!