Persze hogy vannak. Pl. a Titkolt Ellenállás énekese is ott lakik. Én nem messze lakom Debrecentől.
Aki "kinövi" az soha nem is volt az.
Max. úgy növi ki, hogy a külsején nem látszik úgy, nem hord Lonsdale-t és nem feltétlenül kopasz. Bár kopasz emberből nagyon sok van.
De azért amikor az iskola után elkezdünk dolgozni, ha vki vmi irodában vagy hasonló ehlyen kap munkát, akkora oda nem járhat fehér fűzős bakancsban.
Ettől még a nézetek ugyanazok maradnak.
És egy lánynak pl. nem is kell kopasznak lennie, ha nemzeti érzelmű. Nem csak a külsőségektől lesz vki skinhead, hanem a vallott ideológiáktól.
Persze nem arra gondoltam, hogy mindenkinek örökké kell a skinhead divatot követni, ha az ideológia megmarad, akkor nincs gond.
Azokra értettem akik megtagadják hitük.
Skinheadek...😁 Mármint a neonáci kisebbségi komplexusos kopasz ostoba tahókra gondolsz.? Mert azok nem skinheadek.:)
Igazi skinheadek itt már rég nincsenek...
Nagyon rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!