Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Debrecenbe vannak skinheadek?

Debrecenbe vannak skinheadek?

Figyelt kérdés

2013. jún. 20. 15:57
1 2
 11/19 anonim válasza:

Persze hogy vannak. Pl. a Titkolt Ellenállás énekese is ott lakik. Én nem messze lakom Debrecentől.

Aki "kinövi" az soha nem is volt az.

2013. jún. 24. 16:04
 12/19 anonim ***** válasza:

Max. úgy növi ki, hogy a külsején nem látszik úgy, nem hord Lonsdale-t és nem feltétlenül kopasz. Bár kopasz emberből nagyon sok van.

De azért amikor az iskola után elkezdünk dolgozni, ha vki vmi irodában vagy hasonló ehlyen kap munkát, akkora oda nem járhat fehér fűzős bakancsban.

Ettől még a nézetek ugyanazok maradnak.

És egy lánynak pl. nem is kell kopasznak lennie, ha nemzeti érzelmű. Nem csak a külsőségektől lesz vki skinhead, hanem a vallott ideológiáktól.

2013. jún. 25. 11:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem vagyok kopasz és nem a Nagy Sándor telepen lakok de elég sűrűn szoktam arra járni.
2013. jún. 25. 13:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem, én a "kinövi"-t úgy értettem hogy felnőttként rájön h fiatalon milyen baromságokban hitt. És sok ilyen van... szerencsére:)
2013. jún. 26. 01:27
 15/19 anonim válasza:

Persze nem arra gondoltam, hogy mindenkinek örökké kell a skinhead divatot követni, ha az ideológia megmarad, akkor nincs gond.

Azokra értettem akik megtagadják hitük.

2013. jún. 26. 22:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Vannak, elég sokan, és egyre több fiatal. Manapság a Gladiators Sport Pub, Aranygoól Söröző a kedvenc helyük, és nem érdemes kötekedni velük.
2013. aug. 20. 21:31
 17/19 anonim válasza:
Igen vannak! Itt vagyok én, a Fácánba is szoktak lenni, ott látni Punkokat is.
2014. jan. 22. 19:43
 18/19 Pető szabolcs válasza:
ITT VAGYUNK MINDEN HOL!!
2019. márc. 22. 15:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Skinheadek...😁 Mármint a neonáci kisebbségi komplexusos kopasz ostoba tahókra gondolsz.? Mert azok nem skinheadek.:)

Igazi skinheadek itt már rég nincsenek...

Nagyon rég.

2019. márc. 23. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!