Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagykőrös biztonságban lenne...

Nagykőrös biztonságban lenne egy esetleges 3. világháborúban?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ugye Nagykőrös mellett, Kecskeméten van a katonaság, és ha kitörne egy újabb háború, akkor gondolom biztonságban lennének, mert úgy "közel van a segítség". Persze ha nem is az elsők között lennénk, akiken segítenek, de pl Albertisa, vagy tegyük fel Dunakeszi, később kapna segítséget, ha ugyan akkora a "hadi állapot".

2013. jún. 20. 10:51
 1/5 Attila300 válasza:
szerintem igen.
2013. jún. 20. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
te még gyerek vagy ugye?:-)
2013. jún. 20. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:
biztonságban? haggyadmár, elsőnek ( ha olyan a szitu, bár sztem ink ledobnak egy atomot M.O közepére azt jóvan, 1el kevesebb) de ha tényleg úgy adodna akkor a katonaságot támadnák elsőnek... szóval szerintem biztonságosabb (ha nem atomoznak) egy kisebb falu mondjuk nyugat dunán túlon mint egy város. De szerintem kevés esély lenne rá h valaki meghóditja ezt a sz*rt mivel minek is tenné, semmi nincs ebbe az országba csak hazugság... Inkább ledobnak egy atomot azt jóvan :D
2013. jún. 20. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezekkel a kérdésekkel inkább keresd fel Fogarassy Árpádot Kocsordon!
2013. jún. 20. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Már nem azé', de először lebombáznák a reptereket, aztán véletlen kicsit arrébb menne a cucc és Kőrösnek annyi.
2013. aug. 2. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!