Állandó lakcím, de hol?
Figyelt kérdés
Az állandó lakcímem az ahol most lakom,de elköltözök albérletbe,ahová ugye scak ideiglenesen lehet bejelentkezni.De viszont állandó lakcímmel mindenkinek"rendelkezni kell"mivel onnan elmegyek megszűnik.Mi van ilyenkor?2009. okt. 12. 11:23
1/8 anonim válasza:
Befogadó nyilatkozat valakitől, vagy a szülők...
Aki úgymond az aluljáróban lakik, azzal mi van?
2/8 anonim válasza:
Ja, és külön tészta a levelezési cím...De adópapirok pl. az állandóra mennek, meg oda adózol...
3/8 anonim válasza:
Miért szünne meg az àllando, ha elmész? Mi is albiban vagyunk, a szüleinké az àllando, ez pedig az ideiglenes! Azért kell bejelenteni az ideiglenest, hogy oda kapj esetleg leveleket, el tudj menni dokihoz stb. de mi pl. a hivatalos leveleket az àllandora kérjük mindig!
4/8 A kérdező kommentje:
No erre én is kíváncsi lennék.De mivel hajléktalanok "evidens"hogy nincs állandó lakcíme..
2009. okt. 12. 11:31
5/8 A kérdező kommentje:
azért kell kijelentkeznem mert az az élettérsam háza,és valószínűleg nem fogja azt mondani hogy okéka maradhat az állandó lakcím.
2009. okt. 12. 11:32
6/8 anonim válasza:
Jaa bocsi, akkor jelentkezz be àllandora a szüleidhez!
7/8 anonim válasza:
És akinek senkije sincs??? :( Erre én még nem is gondoltam! Szerencsére nem volt rá szükségem, de most, hogy kérdezted, elgondolkodtam...
8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen....ezeket a dolgokat annyira "természetesnek" vesszük,hogy ilyenkor gondolkodik el az ember,hoppácska,ilyenkor jogy is van ez....?
én se gondoltam volna még nemrég,hogy ilyen jellgű gondokkal fogok küzdeni...
2009. okt. 12. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!