Hol keressek munkát?
Figyelt kérdés
vas megyébe keresek munkát!szombathely környékén!nincs jogsim!21éves vagyok!szakmunkám van!2évig voltam pincér,egy évig vittem egy vegyes boltot meg több mint egy évig voltam eladó péztáros!nem akarok itthon ülni dolgozni szeretnék mert vannak hál isten céljaim!2009. okt. 12. 09:42
1/4 A kérdező kommentje:
ja azért nem dolgozok most!pincérként:a párom szakács és csak a kapcsolatunkra ment az a két év!nem áldozom fel ezért az életem!vegyesbolt:nem ment(egy kis faluba volt),eladó-pénztáros:kellett egy ember akit ki rughattak tul jóba voltam a vásárlokkal és nem szabadott volna beszélgetni!meg kellett egy indok amiért szét esik a csapat!(az akkori)pedig szerettem dolgozni!meg még mnidig szeretnék
2009. okt. 12. 09:47
2/4 anonim válasza:
céljaim nekem is vannak, én is 21 vagyok, munkát meg nehezebb találni mint 1 éve. sok sikert. én sem találok.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi!neked is sok siert!te is vas megyében keresel?
2009. okt. 12. 09:49
4/4 anonim válasza:
Ha nem találsz semmit, menj el a munkaügyi központ helyi kirendeltségéhez, é iratkozz be egy olyan tanfolyamra, amit szívesen el is végeznél. Fizetik a tanfolyamot, és keresetpótló támogatásként fizetik a tanfolyam alatt a minimálbérnek megfelelő összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!