Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hány ilyen ember van?

Hány ilyen ember van?

Figyelt kérdés

akire akármikor számíthatsz akár éjjel akár karácsony estén ha valami bajod van felhivhatod stb...most nem ilyen emberekre vok kivi akit ismersz 3hónapja egy buliból és azt hiszed rá számithatsz mert 1évig ott van melletted...:)

meg akiben tényleg megbizhatsz és nem ad tovább semmit, nem érdekből foglalkozik veled és akkor is felhiv ha van pasija/csaja és nem csak vele foglalkozik...mert most gondolkodtam ezen hogy nem sok ilyen barát van aki nem csak msnen nyal meg bulizni hiv...

2009. okt. 11. 18:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A közelemben egy sincs...
2009. okt. 11. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Három. Anyám, apám, és a tesóm.
2009. okt. 11. 18:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Arra a kérdésedre, hogy hány ilyen ember van nem tudom a választ, de vannak ilyen emberek, hidd el, és hogy te most úgy érzed, hogy nincsenek, az azért van, mert még nagyon fiatal vagy.

Ez az érzés sok éves ismeretség - barátság után tudatosul az emberben, éppen azért, mert ők nem döngetik a mellüket, hanem egyszer csak rájössz, hogy bármikor, amikor szükséged volt rá, ott volt mellette, jóban is és rosszban is. Ezt hivják a nagybetűs barátságnak.

2009. okt. 11. 18:44
 4/11 A kérdező kommentje:

én nem érzem igy :) nekem van tényleg igazi barátom kb 4 akire számithatok :)

csak kiváncsi vagyok

2009. okt. 11. 18:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek azzal, hogy a szülök mindig ott vannak, nekem is + a legjobb barátnőm 9 éve vagyunk barátnők és mindig számíthattam rá akármikor és ő is ugyanúgy rám!!!

De sajnos a világon nem sok ilyen ember van! :(

2009. okt. 11. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem 3 ilyen barátom van. De énrám is lehet számítani ugyanúgy.
2009. okt. 11. 18:48
 7/11 A kérdező kommentje:
igen ott vannak a szülők de sajnos ők megöregednek és meghalnak sajnos nem mindig lesznek velünk :S
2009. okt. 11. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Kettő... Három kizárva, sőt! ...
2009. okt. 11. 18:55
 9/11 anonim ***** válasza:
tudom,h. öndícséret büdös,de én mindig is ilyen voltam :) sajnos ezt nem kapom vissza,én ilyet nem élhetek át,de ezt kell elfogadni... talán majd egyszer
2009. okt. 11. 18:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Barátokban sosem lehet tökéletesen megbízni.

11 évig azt hittem van ilyen barátom, aztán elárult... akiben mindig bízhattam az csakis anyum.

2009. okt. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!