Ha nem szeretek otthon lenni, mit csináljak nyári szünetben? Hogyan tartsam szinten a spanyoltudásomat?
Menj el strandra,vagy csak sétálj/biciklizz egyet a környéken (családdal,de én egyedül is szoktam menni) és beszélj az emberekhez spanyolul!Egyszerre gyakorolhatod a spanyolt,és még szórakoztató is nézni,ahogy az emberek értetlen fejjel bámulnak. :D Vagy: Ha van olyan ismerősöd,akivel jóban vagy,és van némi spanyol tudása,kérd meg,hogy szánjon rád egy kis időt,és beszélgessetek spanyolul.
Unaloműzés képpen sok mindent tudok ajánlani,de egyszerűbb,ha írsz magadnak egy listát,hogy mit szeretnél elérni a nyáron (sportolj,alakíts/készíts magadnak ruhákat,ékszereket,stb.)
Ennél sokkal egyszerűbb, ha beiratkozol egy félintenzív spanyol tanfolyamra az egyik nyelviskolába. Én angolozni fogok a nyáron, most készülök rá, szeptember 2-ig angol tanfolyamozni fogok. :-)
Mondjuk én szeretek itthon (élettársam van) lenni! :D
Engem megtaníthatsz! :D (Komolyan írtam) :))
18/L 2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!