Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kell "Freestyler" -ezni?!

Hogy kell "Freestyler" -ezni?!

Figyelt kérdés
Azt szeretnem megtudni hogy hogy kell eztet csinalni? mert meg szeretnek tanulni.. es a minap lattam hogy a csillagszuletikbe az a fiu mien profiul nyomta. segitetek?
2009. okt. 11. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Az a gyerek profi, világbajnok a legtovább freestylozott a világon, asszem tavaly az autómentes napon. De ez nem úgy megy, mint a biológia tanulás.A focista is gyerekkorban derül ki, hogy profi lesz-e. Persze meg lehet ezt is tanulni, csak már nehezebb dolgod lesz. Na. Lényeg, hogy koncentrálj egy-egy témára és erről próbálj minél többet beszélni! Először csak beszélj róla. Majd keress valami zenei alapot és próbálj belőle rímet farangni ütemre. De ez rengeted gyakorlás kell, hogy úgy menjen, mint a srácnak. Én lassan 1 éve próbálok beatboxozni, de még sehol nem vok...
2009. okt. 11. 15:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez így igaz.. a gyerek profi én 3 éve Freezek és próbálok egyre egyre jobb lenni elsőnek írtam a szöveget majd mikor már folyékonyan tudtam írni megpróbáltam beszélni rólla de a haverok előtt nem úgy megy mint itthon... ez fontos !
2010. jún. 22. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!