Hogyan írjak petíciót?
Figyelt kérdés
A sulimban elbocsájtották az egyik tanárt (fiatal, kedves, vicces), mert az egyik öreg p*icsa (72 éves, szüleimet tanította)közbeszólt. Szerintetek segít ha petíciót írok és aláiratom a diákokkal? Hogyan csináljam ezt?2013. jún. 17. 12:38
1/4 anonim válasza:
Nem fog... :( én is írtam egy petíciót (mindig ki kellett menni a 3. szünetben az udvarra, ez ellen írtam egy petíciót, amit aláírt a fél iskola, megpróbáltam nekik megmutatni, de sz@rtak a fejemre. Hát igen, a magyar oktatási rendszer, tele hüly€ poroszos tanárokkal...
2/4 anonim válasza:
Egy tanár elbocsájtása kicsit komolyabb dolog, mint a 3. óra utáni szünet. Szerintem próbáld meg..és ha tudod, akkor még pár tanárral is aláírathatod.A petícióba szerintem írd le röviden, hogy mit szeretnétek(azok akik aláírták). Amúgy miért bocsájtották el a tanárt?
3/4 anonim válasza:
,,Egy tanár elbocsájtása kicsit komolyabb dolog, mint a 3. óra utáni szünet"
1-es vagyok:
éppen ezért, sztem. még annyira se fogják komolyan venni, mint az enyémet... ez a helyzet, ezek az emberek szärnak a diákok véleményére *_*. Am. tényleg miért bocsátják el?
4/4 A kérdező kommentje:
Hát azért, mert az egyik osztályban vizsgázott (Egyébként alapsuli), mert ez volt az első éve, és bent volt az igazgató, az igaz. helyettes és egy másik matek tanár (A p*csa) Nem tudott megoldani egy példát, mert eltévedt (nyilván egy ember tévedhet), a diákok sem tudták, ezért a másik matektanár elkezdett balhézni,hogy nem alkalmas bla bla.. Hát, ezért :/
2013. jún. 23. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!