Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van erre épkézláb válaszotok?

Van erre épkézláb válaszotok?

Figyelt kérdés
Az éjszakai égbolton nagyon sokadjára látok egyrészt magasan szép sebességgel mozgó kis pontnak látszó narancssárga vagy fehér objektumokat, vagy másik változatban jóval alacsonyabban nagy fehér fényes változatban. Hangja semmi nincs semmi motorhang stb, villogó fényei mint helikopternél repcsinél semmi. Ha lejjebb jön akkor is 1 idő múltán negyed másodperc alatt elsuhan felfele majd 1 kis pontnak látszik és eltűnik. Még hozzá tenném, hogy amikor nagyon magasan közlekedik és 1 pontnak látszik, ha lézerrel oda világítok 2 másodperc elejéig akkor reagál úgy, hogy a pontot körbe kezdi venni 1 fehéren felragyogó fény és kb pingpong labda nagyságú lesz majd el leapad és újra 1 pont és közben halad tovább. A jelenség elég sokszor feltűnik x időjárási jellemzők mellett. Én sejtem, hogy mi, de a ti véleményeitekre vagyok kíváncsi. Kérek mindenkit, hogy ne nézzen hülyének mert nem a 2 éves kis Pistike vagyok aki ide hantázik. Épp kézláb válaszokat várok. Elvetem a repülő, műhold, luftballon, gömbvillám, és mozgó bolygó válaszokat, mivel reagál és halad 1 1 pályán x irányba.

#csillag #UFO #jelenség #Éjszaki égbolt
2013. jún. 16. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok se szkeptikus, se "hívő", de az én álláspontom az, hogy amíg én a saját szememmel nem látok ilyen dolgokat, egyszerűen az számomra kacsa. Ezen az oldalon is, meg tele van a net mindenféle ilyen sztorikkal, de én még sosem láttam. A valóságosnak tűnő videókról utólag mindig kiderült, hogy manipulált felvételek. Épkézláb válasz nincs, de tegyük hozzá, hogy épkézláb bizonyíték sincs. Tehát az rendben van, hogy feltöltesz egy videót (amikkel tele van a net), de a mai világban olyan fejlett a digitális technika, hogy bármit lehet manipulálni. Természetesen nem mondom azt, hogy te hazudsz, vagy manipulálni akarsz, de valahogy én még sosem tapasztaltam semmiféle természetfeletti dolgot. Se látni, se hallani, se érezni nem éreztem ilyesmit. És tényleg nem vagyok szkeptikus, csupán azt tudom elhinni, amit a saját szememmel látok, a saját kezemmel érintek stb.
2013. jún. 19. 20:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Tökéletesen megértelek. Én is így voltam anno. Aztán egyszer szilveszterkor úgy 4 éve meg láttam kettő narancssárgát a gellérthegy felé csepelröl jönni az 1ik megállt a levegőben és megvárta a másikat, majd budaörs felől jött feléjük 7 darab. Mind megálltak a levegőben és felénk közeledő irányba fordultak. Aztán szépen eltűntek a magasba. Aztán múlt évtől eléggé meg sokasodtak a dolgok mondhatni piszkosul. Hetente 2 hetente minimum látok 5 és 10 közötti darabot. Ahogyan tudok csinálok felvételeket és feldobom netre. De majd te is látsz egyszer élőben ilyet. Én azóta tudom melyik a hamis a neten és melyik valós. Ha érdekel tudok adni olyan felvételt ami hasonló eléggé az én észlelésemhez és eredeti.
2013. jún. 20. 00:15
 13/15 A kérdező kommentje:

Ami videókat készíteni fogok ilyennel fogom rögzíteni. Ha valaki avatott a tmában és tud jobbat vagy olcsóbbat ami szebb képet adna az éjjeli csillagos égről kérem jelezze.

[link]

[link]

[link]

Mind e mellé kellene mögé 1 kamera a digitális nagyítás végett. Sajna azt sem tudom pontosan milyen lesz a kép. Azt az infót kaptam a boltból, hogy pixeles. De nem tudom mennyire. Remélem normális minőségűek lesznek mert szeretnék megosztani látható videókat a jelenségről. Tehát ha valaki tud esetleg segíteni a dologgal kapcsolatban kérem írjon pmet.

2013. júl. 4. 15:32
 14/15 anonim válasza:
Mikor lesz videó?
2013. júl. 12. 16:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Még legalább 1 hónap. Mivel az éjjellátó 100as felett van. Remélhetőleg épkézláb cucc lesz.
2013. júl. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!