Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Barátnőmhöz költözhetek 15...

Barátnőmhöz költözhetek 15 évesen?

Figyelt kérdés

Sulit szeretnék váltani,és Pesten találtunk egy jó sulit,ahova jár a legjobb barátnőm.Kicsit messze van Bp.tőlünk,ezért arra gondoltam,h oda költöznék hozzájuk.A szüleink belemennének a dologba,persze beszállnák én is a rezsibe,fizetnénk havi szinten vmennyi összeget.Ez így megoldható,nem?Törvénybe nem ütközik,ugye?Szóval ha minden úgy alakul,akkor meg is valósítható?

15L

2009. okt. 10. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A törvényt a legkevésbé sem érdekli, alapvetően ez a barátnőd szüleinek egy komoly tehervállalás, valamint fontos lenne, hogy ugyanolyan rendszer, és elvárás vegyen körbe, mintha otthon lennél.
2009. okt. 10. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem korai ennyi idősen otthagyni a szüleidet...
2009. okt. 10. 18:59
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válaszokat:)

igen tudom,h nagy lenne a teher a barátnőm szülein,de a szüleim megbíznak bennem

egyébként meg haza mennék kéthetenként 1×

de tényleg nagyon jó ez a suli,nekem nagyon tetszik,és a közelben nincs ilyen

2009. okt. 10. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
A törvény nem foglalkozik ezzel,és jobb,mintha kollégiumba költöznél.Fizetned ott is kéne.Viszont alkalmazkodnod meg kell tanulni,jobban,mint otthon.
2009. okt. 10. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ez főleg a barátnőd családjának kellemetlen, mert csak egy idegent kell engedni az intím szfrájukba, én mondjuk falramásznék ettől, bármennyire is szeretem a legjobb barátnőm...

A törvényt egyébként nem érdekli, hogy kinél a lényeg, hogy 18 éven felülivel együtt éélj, tehát kiskorú egyedül nem élhet, de barátnőnél lehet, ha a szülők is ott vannak!

2009. okt. 12. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Bár törvény erről nem hinném hogy szól, én nem költöznék a legjobb barátnőmhöz. Nem azért mert nem szeretem, egyszerűen csak mert neki is megvan a maga családja, a saját problémái, a saját magánszférája. Az ő családjában is vannak olyan pillanatok, amikor jobb ha csak a szűk család van ott és te csak zavaró tényezőnek éreznéd magad. Ez senkinek nem jó! Lehet hogy egy jó iskola, de akkor inkább kollégium. 3-4 évig másnál lakni, nagyon hosszú idő, arról nem is beszélve hogy normális koleszokból hetente hazaküldenek, hogy a családoddal legyél! Ez pedig lehet hogy kényelmetlen, de te most pont abban az életszakaszodban vagy, amikor nagyon fontos a szülő-gyerek kapcsolat! Most jó ötletnek tűnik tudom, de pár hónap, és már kevésbé lesz az... arról nem is beszélve hogy mi lesz ha valamin összevesztek a barátnőddel? Utána hogy jársz iskolába? Tudom jelenleg ezt is lehetetlennek tartod, de sosem tudni mikor csap be a villám... Bocsi ha nyers voltam és olyat írtam, ami nem tetszett, de én így érzem 19/L
2009. okt. 12. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!