Szerintem aranyos, hogy mindenki vitatkozik velem, ti mit gondoltok erről? Imran
Kedves Imran!
Igen, szerintem is aranyos.
Nana! Csak lassan a testtel. Most buktam rajtad 500 forintot.
Másrészről köszönöm a választ
..........furcsa
Mi is nagyon jól szórakozunk a kérdéseiden :)
Köszönjük, és még kérünk belőle :)
> Nem hitte el, hogy képes vagyok kiírni olyan kérdést, amely nyelvtanilag helyes, illetve nem tartalmaz trágár kifejezéseket, egyebeket, viszont nagyon ellenszenves válaszokat kapok rájuk.
Ugye a kettő nem függ össze. Ha nyelvtanilag helyesen, káromkodás nélkül véleményt is nyilvánítasz egy kérdésben, akkor találsz embert, aki vitatkozik veled. Ha rossz kategóriába teszed fel a kérdést, akkor is.
> Azóta ezzel szórakozok
Például ez az attitűd az, ami valószínűleg sokak rosszallását fogja kiváltani. Ez az oldal végül is arra való, hogy ténylegesen felmerülő kérdésekre segítsen választ adni. Szórakozásra milliónyi lehetőség van. Az, ha valaki egy eszközt – jelen esetben egy honlapot – nem arra használ, amire való, akkor valahol jogos az, hogy ez mások ellenszenvét váltja ki.
"nyelvtanilag helyes, illetve nem tartalmaz trágár kifejezéseket, egyebeket, viszont nagyon ellenszenves válaszokat kapok rájuk"
Én azt nem értem, miből gondolta a barátnőd, hogy nehéz ilyen kérdést feltenni. Pl: Megcsaltam a terhes feleségemet, szerintetek probléma?
Ezzel együtt elég sekélyes szórakozásnak tartom ilyen kamu kérdések kiírását, de ha valakinek ez okoz örömöt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!