Mit szólnál ha nőgyógyász lenne a férjed?
Figyelt kérdés
Végülis jó lenne mert ha bármi bajos van hozzá fordulhatsz, de azért mégiscsak más nőkben turkál. Jó oké ez a munkája de én azért kicsit furán érezném magam...
TI??
2009. okt. 10. 14:08
1/12 anonim válasza:
Ez a munkája és ennyi,el kell vonatkoztatni a többitől!
2/12 anonim válasza:
Hogy tudd: a nőgyógyász sohasem vizsgálja meg a saját feleségét és nem is szül nála. Ezt minden esetben egy megbízható kollegájára bízza. Egyébként nem örülnék, ha nőgyógyász lenne a férjem. 100 %-ban hűségest még nem hallottam. Nagy a kísértés.
3/12 anonim válasza:
Biztos megkérdezném miért váladsztotta ezt a szakmát, aztán ha valami értelmes választ ad (pl. anyukája valamilyen nőgyógyászati betegségben halt meg, ezért lett nőgyógyász), Akkor onnantól kedve semmi probléma.Ez is csak egy munka.
4/12 A kérdező kommentje:
nem tudtam hogy a saját feleségét nem vizsgálhatja meg.. de amúgy mért nem?? :)
2009. okt. 10. 14:15
5/12 anonim válasza:
Nyílván nem a házasságunk alatt űzte ezt az ipart sunyiban és véletlenűl kiderült a dolog.
Egy nő, már házasság előtt is ismeri a kiválasztottja szakmáját és ha nem zavarja, akkor miért is ne? Ugyan olyan orvos, mint bármelyik másik. Rengeteg nő dolgozik urológián és róluk mégse keringenek mindenhol efféle kérdések.
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Hát én örülnék. Annyi pénzt keresne havonta, hogy annyit még életemben nem láttam egybe. :D
8/12 anonim válasza:
Volt már hasonló kérdés, és jó válaszok születtek.
9/12 anonim válasza:
Tudom, hogy nők is járnak, ott dolgozom... -.-
De férfiak is.
És nők is, mint pl én, nem ritkán látják vagy tapintják a férfiak nemi szervét mégsem féltékeny rájuk a párjuk és nem tesznek fel e fajta kérdéseket róluk.
14:22-es voltam
10/12 A kérdező kommentje:
jaj nehogy félreértsétek... nekem nem nőgyógyász a férjem...sőt még férjem sincs 16 vagyok xD Csakúgy érdekel mások mit gondolnak :D
2009. okt. 10. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!