Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megbuktam matekból. Most mi lesz?

Megbuktam matekból. Most mi lesz?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy elég idióta kérdés viszont le kellett írnom mert nem bírtam.. nagyon elvagyok keseredve és csalódott is vagyok.. Középiskolában vagyok 10. osztályos...

Szégyenlem is magam hiszen lány vagyok.. És nem arról van szó, hogy lusta voltam... Mondjuk részben az is voltam... Viszont részben nem értettem.. És már a végén kapkodtam magántanár után... Pótvizsga minden reményem..:(

szerencsére anyáék megértenek és támogatnak... még is megvagyok rémülve... Nem szeretnék osztályt ismételni..:(

2013. jún. 13. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Tanulsz átmész a pótvizsgán és kész én is matekból buktam meg most is tavaly is de nekem sikerült meg most is fog
2013. jún. 13. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egyszer megbuktál,akkor ahelyett,hogy sajnáltatod magad tanulj rengeteget a pótvizsgára!
2013. jún. 13. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Tanulj Obádovics Gyula könyvéből, az érthetően írja le, nekem azt mondták.
2013. jún. 13. 16:31
 4/5 anonim válasza:
83%
próbáld megtanulni az alap dolgokat, és inkább gyakorolj sokat, ez nagyon sokat számít!! remélem menni fog:)
2013. jún. 13. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
40%

Ez még messze nem tragédia, bár rohadt egy érzés. Lehet, hogy az élet így üzent neked valamit. Amúgy meg összeszeded magad, felkészülsz a vizsgára, és átmész. Alapvetően két lehetőséged van. Lehet az a célod, hogy átmenj, és lehet az a célod, hogy soha többet ne legyen gondod a matekkal. Gyakorló magántanárként több ilyen tanítványhoz volt már szerencsém, aki bukásra állt, esetleg meg is bukott középiskolában; később 5-ösre érettségizett. Volt olyan is, akinek én voltam a magántanárja, így végigkövettem nála a folyamatot; meg persze olyan is, akivel később főiskolásként találkoztam. Utóbbiak kifejezetten könnyű esetek voltak, csak kis segítség kellett nekik főiskolásként. Előbbieknél meg saját szememmel láttam, hogy nem olyan nagy ördöngősség.

Te is meg tudod csinálni, ha fontos neked.

2013. jún. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!