Ha valaki elkövet egy tulajdon elleni szabálysértést, és a hozzájárulása nélkül megjelenik egy újságban, tehet panaszt valahol?
Nem áll körözés alatt, és ezelőtt semmilyen rendőrségi ügye nem volt.
A szóban forgó ügy is lezárult, kapott 5 nap közmunka büntetést...
Más. Ha engem kirabolnak, és a tárgyalásról, stb. bekerül egy cikk az újságba, anélkül, hogy hozzájárultam volna, akkor mit tehetek?
Mert nem kérdeztek meg, hogy betehetik-e.....
(Bár most már semmit, mert régi ügy, csak érdekel..)
fotó nincs, csak a nevem és az elítélt neve
(, mármint a második kérdésre írom ezt)
Milyen minőségben? Úgy kell belőled mindent kihúzni.
Társtettes, gyanúsított, bűnsegéd, tanú? A neved azonosít téged? Azaz azon a néven mások számára is egyértelműen téged említenek, nem csak azonos nevűt? (Nem az kérdezem, hogy te tudod, kiről van szó, hanem másik is tudhatják?)
Illetve származott-e anyagi-erkölcsi károd az esetből.
Megjelöltek, mint sértettet, teljes névvel, valamint a gyanúsítottat szintén teljes névvel
Igazából nem zavar, csak elég furcsánakl tartom a dolgot
Főleg, hogy nem sok az enyémhez hasonló nevű ember él a környéken, sőt, Magyarországon se gyakori a "Neuhauser" vezetéknév
(Akad néhány, de nem sok)
Azaz, egyértelmű volt, hogy rólam van szó
Kellemetlenség abból származott, hogy az elítélt roma származású, és így az újság jóvoltából is sok más roma tudta meg, hogy mi történe, és ezért meg akartak verni, mert "börtönbe juttattam egy romát" .....
Most azon háborogsz egy anonim felületen, hogy kiírták a nevedet, mert egy romát börtönbe juttattál.
Akkor most azért írtad ki a nevedet önmagad, hogy ha elfeledték volna kit kell verni…
Szerintem kérd ennek a beírásodnak a törlését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!