Mit csinálsz ma délután?
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 11:27
2/10 anonim válasza:
Tanulok, segítek párom anyjának, ebéd, tanulok, holnapra jó receptet keresek ebédre, később barátommal valamit kitalálunk.
3/10 anonim válasza:
Vásárba megyek este meg Diszkóba!
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, talán azt amit minden nap. Netezek, játszok, eszek, iszok, gitározgatok, macskákat etetek, simogatok. Ezekből áll az egész életem.
25L
5/10 anonim válasza:
dolgozom, előtte tanulok egy zh-ra
6/10 anonim válasza:
Most megyek lefekszek(tegnap party volt:D),3kor felkelek,leviszem a kutyát sétálni 5kor pedig találkozom a barátommal(vele leszek 8-9ig) utánna netezek:)
16/L
7/10 anonim válasza:
Semmit. Unatkozom.Mint minden hétvégén
9/10 A kérdező kommentje:
netezek, filmet nézek és várom a páromat hogy érjen haza a mnkából jah és pihenek és unatkozom
2009. okt. 11. 10:12
10/10 anonim válasza:
Hát úgy terveztem ki megyek napozni aztán átjönnek a barátok /gondolom/felköszönteni aput , ma van a szülinapja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!