S. O. S.! Hova forduljak ebben az esetbe?
Kérdés az hogy jogosan követelnek e rajtatok két havi villanyt? Mert az nem indok a ti részetekről, hogy nem lett az óra a nevetekre iratva. Attól a villanyt még ti fogyasztottátok nem?
Amúgy meg elég degradálóan írsz a "putriról" ahol 10 évig laktatok. Ha ennyire putri volt, miért laktatok ilyen igénytelen helyen ennyi ideig?
Tudom jogosan követelik,de hamár 10 éve könyörögtünk,hogy írassák át,de ők nem mozdultak.Ja és azért nevezem putrinak,mert 20 nm-es volt a ház.Sőt az alsóépület is összedől ahol a villanyóra állt.Elvárták volna,hogy a mi pénzünkből rakassuk át!
Amúgy 1# nem tudom mit szólnál,ha te lennél ilyen helyzetben ahol állandóan fenyegetnek?!
Bár nem az első vagyok, de ha engem fenyegetnének, mert egy jogos tartozást nem akarok kifizetni, akkor minél hamarabb rendezném a hátralékomat, és elnézést kérnék, hogy még csak most fizettem.
Egyébként miért akartátok, hogy a nevetekre írják a villanyórát? Miért lett volna olyan fontos? mit változtatott volna, hogy a neveteken van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!