Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha egy ember képét felteszem...

Ha egy ember képét felteszem a napiszar.com-ra, akkor valahonnan kinyomozható, hogy én tettem fel?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, csak arra lennék kíváncsi, hogyha elküldöm nekik azt a képet, akkor később, ha az illető megtalálja és ír az oldalnak levelet, akkor ki tudják deríteni valami alapján, hogy ki küldte? IP cím, stb. Mondom..lehet, hogy hülyeség, de nem értek az ilyen dolgokhoz. Azért akarom nekik elküldeni, mert az illető tett velem régen egy hasonló dolgot, egy teljesen normális képemet összeirkálta mindennel, mert nem bírt és elküldözgette az osztálytársaimnak, akik 1 hónapig rajtam röhögtek.
2009. okt. 9. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
száz és száz levél érkezik hozzájuk,amit meg is jelenítenek,h. szedjék le,meg hogy merészelik stb... nem fognak azzal foglalkozni,h. ki küldte ne aggódj :D
2009. okt. 9. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
A szerkesztő dönti el és teszi ki a képeket. Ha valami közösségi oldalon található képet küldesz el nekik, vagy ami fenn volt ilyenen, azt nem büntethetik, mivel azzal bárki bármit csinálhat. Ami egyszer kikerült a netre, az már bátran bárhol felhasználható, kivéve, ha nincs levédve.
2009. okt. 9. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Küld el egy kávézóból, vagy nyílt portról, esetleg valaki mástól. Ennyi.
2009. okt. 10. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, kideríthető. Internet kávézóban is.

Ha Oszama képét küldöd élőben, akkor ki is fogják deríteni.

2009. okt. 10. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!