Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Iskolalátogatásival be lehet...

Iskolalátogatásival be lehet iratkozni? (nem tudom hogy milyen kategóriába tartozik mert picit összetett, de fontos! )

Figyelt kérdés

Most kaptam meg a levelet hogy jövőhónaptól nem kapom az árvaságit mivel megszűnt a tanulói jogviszonyom,15napon belül fellebbezhetek,de ezzel csak az a probléma, hogy hiába vettek fel másik iskolába nem iratkozhatok be.

Oda csak az a követelmény hogy legyen meg a 10évfolyam,én pedig most fogok érettségizni,az iskolában pedig adtak egy iskolalátogatásit amire írták hogy 12évfolyamos vagyok és elégedjek meg ennyivel.

Ezt el fogják fogadni?

Fontos lenne hogy betudjak iratkozni,de ha megvárom hogy átadják a papírokat akkor meg félek hogy késő lesz,azt meg nem engedhetjük meg magunknak hogy akár egy hónapig ne járjon az a pénz,de ha nincs rá esély hogy elfogadják akkor nem szeretnék feleslegesen utazni mivel nem lenne valami olcsó.

Még annyi probléma lenne hogy elvileg nem kéne minden órára bejárnom mivel vannak olyanok amiket én már 4éve tanulok,de az iskola erre sem ad igazolást,azt mondták hogy az iskola jellege miatt magától értetődő hogy tanultam.

2013. jún. 11. 12:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!