Behívtak egy állásinterjúra de nem jelentem meg, köteles megjelenni az egyén?!?!
Milyen állások ehhez, hogy ilyen buta kérdést kiíró is pályázhat rá? Nem, nem vagy köteles. Illik jelezni, hogy nem aktuális. Nem is értem, hogyan merült fel benned ez a kérdés.
Régebben volt olyan, hogy a regisztrált munkanélküli köteles volt a kínált állást elfogadni. Persze voltak bizonyos engedmények, de csak akkor élhetett ezzel, ha legalább tárgyalt a megjelölt céggel.
Negatív kommentárok nem érdekelnek!
felhívtam tegnap de nem vette fel a telefont! írtam emailt is ! de arra sem jelzett vissza ! mivel találtam már munkát, és a bejárást sem fizette volna .. kaptam volna kb 50 ezret itt meg keresek 90 et nem mindegy ...
Lehet, nem a legsimulékonyabb az első válaszoló stílusa, de a nulla százalékos hasznossága azért elég túlzás.
Mellesleg mindenben igaza van.
Nem köteles bemenni, s én sem értem, honnan veszi, hogy kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!