Tudtok mondani börtönös filmeket?
Figyelt kérdés
mindig is imádtam őket a búnyós a komédiást a kegyenc fegyenct ismerem.
köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 9. 21:54
4/8 anonim válasza:
gyerünk a börtönbe!, nagyon jó film.
5/8 anonim válasza:
a Remèny rabjai a vilàg legjobb filmje elsõ helyen van a ranglistàkon, meg a halàlsoron is jò.
7/8 Méjveder válasza:
Gyerekek.... Minden idők legjobb börtönös filmje a Vér Kötelez (1993) angolul Blood in Blood out. Azon kívül én is a remény rabjait ajánlanám, valamint a Felon azaz Az Elitélt (2008) Stephen Dorffal. Ezeken kívül az Amerikai história x bölrtönös jelenetei jók, plusz volt még egy Stallones film a Lock Up azaz a Bosszú Börtönében (1989)-ből amit én szerettem.
8/8 anonim válasza:
ne filmet nézz inkább animét a rainbow nisha rokubou ni shichinin a világ legjobb börtönös animéje megható kemény bunyós és ha nem tudod mi az az anime akkor is nézd meg és ne retteny vissza mert rajzfilmes a grafikája gyenge lelküek ne nézzék meg azt ajánlom sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!