Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Egy hosszú zsúfolt folyosón mentem , irattartókkal ,papírhalmokkal lenne tele (mintha valaki oda rejtette volna a papírmunkáját) , mindkét oldalon egy csomó ajtó volt de engem csak a szemben lévő érdekelt. Egy sötét szobába vezetett ahol egy nőalak feküdt de nem tudtam kivenni ezért a falon lévő sok kis olajlámpát elkezdtem meggyújtani de ahogy egyre világosabb lett rájöttem hogy félek és nem akarom látni ki az.(Na innentől kezdett értelmetlenné válni:D) Kimentem a szobából egy másik folyosóra ahol pár ismeretlen ember kutyákkal küzdött amiket egy sötétben álló alak uszított rájuk. Közelebb mentem és egy lány volt akivel beszélgetni kezdtünk majd az ágyig is eljutottunk és utána felébredtem

Már másodszorra álmodok ilyesmit, először csak a szobáig jutottam el. :/

2009. okt. 9. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem megálmodtad a legújabb számítógépes kalandjátékot, ahol mindig egy szobával előrébb jutsz, ha rájössz, hogy az előzőben mi volt a rejtély...Kezdj el programozni, lehet, hogy épp ezen fogsz meggazdagodni!
2009. okt. 9. 08:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Az álmok többsége mind az éberen szerzett tapasztalatok, gondolatok furcsa manifesztációja, tehát valószínűleg történt veled valami éberen, amit az agyad összekutyult neked egy álommá.

Például ha én napközben sokat gondolok a fegyverekre, a páromra, és a munkámra, akkor olyat fogok álmodni hogy katona vagyok a háborúban és a párommal menekülünk, és üldöz egy köcsög őrmester. Érdekes az agy, belekever mindent az álmokba.

2009. okt. 9. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!