Mit csinálsz ma?
Próbálom a tegnapi nappal ellentétben 674839176 helyett csak 674839175-ször kifújni az orrom, várom a rohadt munkavállalási papírt, amit már minden más kontinensről érkező ember megkapott, csak valahogy én nem...Lemondom az anyu szobafoglalását, bevásárolok és NEM veszek négercsókot 89centért :D
Szóval megpróbálok valami értelmet lehelni a napba (nem csak a maiba) míg nem csenget a postááás.
Ja! És örülök a fejemnek, hogy 4hónap spórolás után vettem egy laptopot, már csak ki kell küldjék :) Juhúúú (mely ismét várakozásra késztet, na mind1...:))
voltam mikroökonómia előadáson a suliban reggel 8tól (unalmas volt...és nem értek belőle semmit:S)
most itthon vagyok, netezek, pihenek, stb
délután 2kor találkozom egy régi barátnőmmel az Arena Plazaban
este megyek bulizni egy másik barátnőmmel
Próbálok valami táplálékot bevinni a szervezetembe, de valahogy nincs étvágyam. Az előbb lementem a kisboltba cigiért, beszélgettem a liftben egy nénivel, a házmesterrel és az eladóval. Itt mindenki ismer... :D
Mindjárt nekilátok tanulni, huhú. Fel kell hívnom a könyvtárat is, meghosszabbítani a kölcsönzési időt, mert pár nap és lejár, de még sehogy sem állok vele. :S
Este pedig buli! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!