Elrontok mindent ami a kezembe kerül, de miért?!
Szia! Kicsit 'későn' válaszolok a kérdésed kiírásának időpontjához képest, de gondoltam írok!
Kezdetben én is így éreztem magamat. Kaptam egy fülhallgatót, tönkrement. Apunak voltak fejhallgatói, az én használatom alatt tönkre mentek. Most volt egy fejhallgatója megint, azt hiszem véletlen bele törtem a laptopjába a végét. A régi számítógépem már nem működik, pedig megkaptam, a laptop töltőkből kettő-háro darab tönkrement. A mostani laptopot is elkellett vinni szerelőhöz. Kaptam egy nyakláncot, ráléptem és eltört. Kaptam egy fém nyakláncot, kettétört. Kaptam egy ilyen porcelánszerű nyakláncot, leejtettem. A ruháim hamar kiszakadnak. Ennek ellenére rájöttem, hogy ezek másokkal is megtörténnek! Húgomnak rengeteg fülhallgatója ment tönkre, Apunak a bicikli hátsó kerekével volt gond. Másokkal is sokminden történik, csak vagy nem mondják el, vagy nem figyelünk fel rájuk, szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!