Vannak vampirok? Hogy lehet megolni oket? Hogy szaporodnak? Hol talalhatoak? Szeretik a napot? Vannak legendak rolluk? Ismer valaki vampirokat? Stb.
Vannak vámpírok, Dél-Amerikában élnek, emlősök.
A rolluk szó jelentését nem ismerem. Nem jártam arrafelé, így nincs vámpír ismerősöm. Van egy sün barátom, róla tudok mesélni.
A vámpírokat megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
Hiszek a vámpírokban.
Bár nem a régi hanem az új evolúcióban.
Szerintem ma a vámpírok úgy nézhetnek ki mint a vámpírnaplók-ban.
Vagyis emberi alakjuk van,de vérrel táplálkoznak.
Szerintem a legtöbb vámpír már állati diétán van,mert a mai tudomány mellett nagy esély lenne a felfedezésükben.
Félek e tölük? Igen kifejezetten.
De hiszek istenben is és megkérem hogy északa is nappal is semmilyen emberi vagy misztikus/állati lény ne tudjon bántani.
így elhiszem hogy isten a házra és a szeretteimre is védőburkot képez a bántó szándékú lények ellen.
Még sosem találkoztam vámpirral,vagyis nem tudok róla de lehetséges hogy találkoztam már vámpirral csak ő sem és én sem tudunk róla hogy az lenne.
Lehetséges az is hogy aki vámpírnak" született" már teljesen emberé változott,nem tudom.
állitólag harapással vagy így szaporodnak:
a vámpír iszik az emberből,és az ember a vámpírból útána megkell halnia.
Mások szerint normális embernek is születhet vámpír gyermeke.
Egyesek szerint megteremtették őket,mint az emberiséget de nem tudnak szaporodni és ezért sem hisznek anyira létezésükben.
Pusztítás:
A legerterjetebb hogy fakaróval kell átszúrni a szívüket vagy napra kell mennijük.,,Fokhagyma is egy mitósz és a tök.
de hidd el annyi és annyi és annyi állítás van hogy nem tudom leírni az összeset.
a mitósz szerint romániából származnak vagy a pokolból.
Túl sok az állítás és a mitósz nem tudom leírni az összeset.
Miért fontos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!