Mi a különbség a rezidens és a medikus között?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 20:37
1/2 anonim válasza:
A medika/medikus az orvostanhallgató.
A rezidens az egyetemet elvégzett (orvosi diplomát szerzett) gyakorló orvos, aki kezdőként szakorvos felügyelete mellett dolgoznak, majd szakorvos jelöltek lesznek, utána szakvizsgáznak, így lesznek szakorvosok.
2/2 anonim válasza:
De jó hogy megtaláltam ezt a kérdést. És egyből itt a válasz is. Köszönöm a kérdezőnek hogy több mint 10 évvel ezelőtt Ő már feltette ezt a kérdést ,és így nekem már most most nem kellett feltenni utána meg várni rá órákat, napokat, heteket, hogy válaszol-e rá valaki egyáltalán. Aztán óriási köszönet a válaszoló nak is azért hogy miután egy cikk miatt engem is érdekelt ez a kérdés (.....nincs létszám hiány a kórházakban mert berendelték a medikusokat és a rezidenseket is....) A Google-ba beírás után 6-7 másodperc múlva tudtam a választ. Egy kérdés volt rövid-tömör-érthető, Egy válasz rá az is rövid-tömör-érthető. Mégegyszer köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!