Mikor fog esni a hó?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 19:58
2/12 anonim válasza:
Hamarosan :) Legalabbis itt Erdelybe a Hargita tetejen. Igaz maskor ilyekor mar ho szokott lenni, de valahogy megkesett.
3/12 anonim válasza:
Nagyon szeretném, ha esne karácsony este!
4/12 anonim válasza:
Jövő hétre már havat mondanak. Nézd meg az időjárás jelentést. Hideg lesz.
5/12 A kérdező kommentje:
Jövőhét? De jó. Akkor reménykedem. Nagyon örülnék, ha a szülinapomon már esne. :-)
2009. okt. 8. 20:11
6/12 anonim válasza:
Én abszolút nem örülnék, mert az azt jelenti, hogy hideg van, és lehet menni fát vágni... :(
7/12 anonim válasza:
Itt nálunk egy hete már esett, de azonnal el is olvadt. Ja, Finnországról van szó... :) Szerintem inkább élvezzétek ki a magyar klíma áldásait. Nálunk már nem nagyon megy öt fok fölé a hőmérséklet nappal, egy hónap múlva meg már csak mínusz tíz lesz. Nappal.
9/12 anonim válasza:
Én nem szeretem kifejezetten a telet, de nagyon remélem hogy idén nagyon sok hó fog esni, mert a kisfiam karácsonykor lesz 1 éves, és most fog először havat látni. Várom az első szánkózást vele. :))
10/12 anonim válasza:
Most beszéltem egy Izlandi barátnőmmel, ott havazik, és gyönyörű, azt mesélte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!