2/9 A kérdező kommentje:
HAHA jó wicc!!!
2013. jún. 7. 22:11
3/9 anonim válasza:
Ha dadogsz akkor jól verd magad izomból pofán aztán nem mernél dadogni mert pofánkurnád magad és az fájna én nem kockáztatnék
4/9 A kérdező kommentje:
komoj választ léci
2013. jún. 8. 12:01
5/9 kriszti0215 válasza:
Próbálj olyanra gondolni aki vagy ami megnyugtat. Magadban mondd ki lassan amit szeretnél, majd lassan próbáld meg hangosan is kimondani. A dadogás nem a legrosszabb a világon, de tudom, hogy nem könnyű. Csak az lebegjen a szemed előtt, hogy elsősorban magadat tedd boldoggá azzal, hogy tenni próbálsz ellene, csak utána gondolj másokra.
7/9 A kérdező kommentje:
anyátokat!!!!!
2013. jún. 12. 13:15
8/9 anonim válasza:
Most mire vársz? Varázsütésre nem fogsz kigyógyulni belőle! Járj logopédushoz, ha az sem segít akkor pedig pszichológus.
9/9 anonim válasza:
A dadogás nem logopédiai probléma, hanem pszichés. Ráadásul örökölhető a hajlam. Érdekes módon a dadogó színészek a színpadon nem teszik, és éneklés közben sem dadog az ember.
Ha tudsz angolul, olvass utána, Bruce Willis hogyan kúrálta ki magát a dadogásából. (Bár nekem dadogva is bejönne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!