A Puruttya. Blog.hu honnan szedi azt a sok hullás képet?
ja értem
köszi
ez elég elszomorító, olvastam a kommenteket is, még gúnyolódnak is a hullákkal...
ÚRISTEN!! Most rákerestem, mert nem mertem elhinni, de bakker....ez nagyon durva. És valóban az a legdurvább az egészben, hogy ennyi ember viccelődik egy szerencsétlen halottal... igazából szóhoz sem jutok a kommentektől, pedig az összes ismerősöm tudja rólam, hogy elég morbid és perverz humorom van, de ez nekem betette a kaput.. Hogy lehetnek ilyen szemetek az emberek?! Igazából én egy jópofa oldalnak gondoltam a puruttyát, mert nem láttam ezeket a bejegyzéseket, csak a bulvárosokat, de most, hogy láttam ezt, el sem merem képzelni, hogy milyen beteg emberek lehetnek a szerkesztők... Ezek a képek egyáltakán nem viccesek, hanem szomorúak, és ez az egész csak még szomorúbbá teszi...ha ezt valaki nem így látja, szerintem komoly bajok lehetnek vele.
Hát mindenesetre szomorú:S
Ha egyébként akarsz egy vicces oldalt olvasgatni, NORMÁLIS szerkesztők bejegyzéseit, akkor ajánlom az agyhugyko.blog.hu oldalt, nagyon jók, én függő vagyok:)
oké, azt ismerem :D
amúgy teljes mértékben igazad van, nem is értem ezeket az embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!