Hogyan lehetek a tanár kedvence? Mit csináljak?
Most egy igazi kis benyalizős válaszát fogod hallani:
Nem kell ahhoz szépség, hogy te legyél a kedvenc. Le lehet annyival tudni az egészet, hogy nagyon ráállsz arra a tantárgyra, amit tanít az a tanár. Én szinte jeles voltam tavaly fizikából, és a tanár természetesen "imád", és kicsit kivételezik is.
Az órán nem igazán hangoskodsz, és ha rendesen megtanulod az anyagokat, akkor sokszor felteszed a kezed, és rávágod a helyes választ a kérdésekre.
De komoly meló, csak tanulással lehet elérni ezt. Néha már nehéz. De volt, amikor "kikönyörögtem", hogy aznap ne írjunk dogát, mert nem tudtam rá tanulni. Úgyhogy megéri.:D
ja amugy az előző vagyok.
ne neki akarj megfelelni ez télleg igaz de ugy is lehecc kedvenc ha jobb vagy a tőbbieknél..ezt pedig te nem tudod elintézni hogy rosszak legyenek
neked csak annyit kell tenned hogy tanulsz jelentkezel ülsz órán csendben felelésnél megkérdezi miből akarsz felelni te ne mondj semmit csak annyit hogy nekem mindegy mert tudok mindent
szépen ősszefüggően írj és ne a tőbbieknél igyekezz jobb lenni pl ők hármasok és akkor te négyes akarsz lenni mer akkor te leszel a legokosabb.nem, neked mindenképpen akkor is 5ősnek kell lenni
versenyeken nagyon jól teljesíteni hogy azt mondja a tanár: - benned nem csalódtam
ha egy vki máris jobb nálad akkor ennyiii...már nem te leszel a kis kedvenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!