Japánban tényleg törvény tiltja az elhízást?
Figyelt kérdés
Egyik barátom mesélte. Én sztem van értelme, de hogy tartatják be? :D Jó értem, h egyértelmű ha valaki túlsúlyos.2013. jún. 6. 20:04
1/7 anonim válasza:
Mert ha valaki kövér, akkor lecsukják vagy mi? :D Vagy kap egy zsírleszívást? XD
2/7 anonim válasza:
És igen, tényleg törvény tiltja, persze, az mégis nagyon más kultúra [link] és ingyen kondibérletet kapnak :D
3/7 anonim válasza:
elmeséled hogy akkor mi van a szumózókkal?
4/7 anonim válasza:
szerintem igen mert sokan vannak és ahogy látjátok vékonyak
5/7 anonim válasza:
ha ismered a japán táplálkozás akkor megérted hogy miért vékonyak
6/7 anonim válasza:
Hát én azért nem egy kövér japánt láttam, amíg kint voltam. De általában nem ez jellemző, és nem azért, mert törvény van rá, hanem mert marha egészségesen étkeznek. Nem véletlenül olyan magas az átlagéletkor is.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2013. jún. 7. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!