Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Illuminátus mese? Többi lent

Illuminátus mese? Többi lent

Figyelt kérdés
Mostanában igaz nem adják, de a disney csatornán ment egy sorozat Gravity Falls (rejtélyek városkája), amit első ránézésre egy aranyos rajzfilmnek hittem. Aztán rátaláltam olyan youtube videóra, amiben fordítva játszották le az egész főcímét és már az első képkockában találtam egy illuminátus jelképet (a szemes piramist). Ezt később több helyen is észrevettem a részekben (pl. az egyik videójátékban, mikor a játékteremben voltak). Visszafelé a zenéjét is hallgattam, suttogva adtak utasítást, amivel el lehetett olvasni a részek végén lévő titkosírásokat (meg persze az azon belülieket). Stan sapkáján lévő szimbólumot is cenzúrázták az első rész után, a 14-nél meg megváltoztatják. Most akkor ez gyerekeknek való? Vagy a gyerekek mellett ülő szülőknek akarnak ezzel valamit üzenni? Az egész sátánista és ijesztő vagy csak én látom? Régóta már kérdezni akartam, bár nem hiszem hogy túl sokan tudnának erről, az egész új.

2013. jún. 6. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is miután észrevettem egy-egy ilyen motívumot, rákerestem a youtube-on. Ha utánanéztél gondolom hallottad a "three letters back" "switch A and Z" "26 letter" (a kriptogrammban a 26 a Z-nek felel meg) utalásokat.

Viszont nem hiszem, hogy itt bármi illuminátus dolog lenne, csupán a szemfüleseknek egy kis plusz, vagy a későbbi epizódokra való utalások. Úgy mint az időutazós részhez utalás.

2013. jún. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!