Szerintetek? Ez nem gáz? (lent)
Figyelt kérdés
15/L vagyok.Szóval barátokkal kocsmában voltunk(mielőtt belekötnétek,igen,szoktam,de csak egy két sört inni max.)Később egy 34 éves pasi jött be,mondta hogy tetszem neki meg minden.Én meg mondtam hogy túl idős hozzám,szóval a maximum is esetleg a barátság.Azt mondta jó.Facen is azt írta(ő jelölt be)arra hogy max barátságban maradtunk,hogy abban maradunk,mert tényleg túl fiatal vagyok.De szerintetek ez gáz? Inkább nem kéne beszélgetni sem vele?2013. jún. 6. 11:45
1/1 anonim válasza:
34 éves férfiak nem szoktak csak úgy 15 éves lányokkal barátkozni. 90% h szép lassan be akarná magát dumálni a bugyidba. Ha elkezdesz vele barátkozni, lehet még azt is megpróbálná elhitetni veled egy idő után, h beléd szeretett, aztán szépen kihasználna, ha el tudja hitetni. Sztem kerüld el ha tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!