Csikis srác kérdése:
Nincs köztetek olyan lány aki szereti a csikizést?
Figyelt kérdés
Győri 21 / F vagyok :)Mióta élek szeretem ha csikiznek, meg aztis ha én csikizhetek :) Ha van köztetek lány aki szereti írjon :) csikiző partner kerestetik :)2013. jún. 6. 08:52
11/17 A kérdező kommentje:
F/L ? :)
2013. jún. 24. 20:24
12/17 anonim válasza:
Csikis a talpad? Mikor csikiztek meg utoljára? Meddig bírod ki nevetés nélkül? Hol vagy a legcsikissebb? Hol szeretsz a legjobban csikizni? És hol szereted a legjobban, ha téged csikiznek? Hogy szereted, ha csikiznek, ha kivagy 'kötözve' avagy sem? 1-től 10-ig mennyire vagy csikis? Mit szeretsz a csikizésben a LEGjobban? Ja.. és miért szereted 'ennyire'? :))
(ha lehet, hosszabban válaszolj rájuk!)
13/17 A kérdező kommentje:
a valaszokat megtalalod ha visszaolvasol :) mellesleg itt en kerdezek es ti valaszoltok :p
2013. júl. 13. 08:24
14/17 anonim válasza:
A kérdés feltevésed után 9 évvel: megtaláltad vagy legalább is voltak jó közöss élményeid? Még mindig keresed?
16/17 anonim válasza:
Nekem is írjon olyan lány aki szereti a csikizést. (:
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!