Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez drog lenne? Próbált már...

Ez drog lenne? Próbált már valaki ilyet?

Figyelt kérdés

[link]

Oké, oda van írva, hogy nincs benne illegális anyag, de szerintetek ezek ennyire veszélyesek? Főleg a tabletták, nem a füstölnivalók.

2009. okt. 8. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem is illegális drog, de akként hat!Így Nem sorolják a drogok közé, de bizony az!!!!
2009. okt. 8. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
És mert függőséget okoz!Ez lemaradt az előbb, és mert élvezeti cikk!!
2009. okt. 8. 09:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Na pont erre gondoltam, vajon függőséget okoz-e? Mert persze azt nem írják oda... Jó, nyilván nem fogja a saját termékét szidni senki, de hát a cigire is rá kell írni minden vacakot pedig az még a tudatot sem módosítja, akkor egy ilyenre is oda kéne írni azt is, ami nem olyan szép és jó. A cigit még reklámozni sem lehet semmilyen formában, ennek az oldalnak a reklámjába meg sokadszor futok bele. Egy picit el is gondolkodtam, hogy ki kéne próbálni, ha egyszer legális, mert azért kíváncsi vagyok, de éppen elég nekem, hogy dohányzom, nem kell mégegy függőség. Akkor szerinted ne próbáljam ki?
2009. okt. 8. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a nagy része placebo...bármit oda írhatnak,még ha nem is igaz.

Semmi leírás a hatóanyagokról ,az egész oldal információ szegény.

Azon se lepődnék meg ,ha "pöfékelők"valójában mindennapi fűszerek lennének ,mint például majoranna.

2009. okt. 8. 11:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Na tényleg ez is lehetséges :) Amúgy az összetevőket nem lenne kötelező feltüntetni? Pláne egy ilyennél, amit csak rendelni lehet...
2009. okt. 8. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:
a haverom már próbálta, azt mondja h jó csak amikor jössz le róla akk a levegővételtől is hányingerred van..
2009. okt. 8. 19:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Úúú köszi, akkor nem hiszem, hogy kipróbálom :)
2009. okt. 8. 19:58
 8/8 anonim válasza:
Én is kiváncsi lennék mik a tapasztalatok különösen a hummer és az activate tablettárol.
2009. dec. 28. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!