1 kívánság! Ha kívánhatnál egyet, de kizárólag csak annyit, mi lenne az? (kort és nemet is, légyszi)
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 20:39
31/37 anonim válasza:
Hogy újra éljen életem értelme.:( [autóbalesetben halt meg 1 éve,18éves se volt.:()
32/37 a_maestro_főnök válasza:
mindenkinek teljesüljön a kívánsága.
34/37 anonim válasza:
Lenne sok kívánságom, mivel most elég magam alatt vagyok. Papám, mamám és papim meghalt...de tudom, hog őket nem tudom visszahozni. Anyuékat (mivel elváltak) nem tudnám újra összekovácsolni, és kvánságból az nem lenne olyan már mint régen...és egy kicsit örülök is, hogy elváltak. Van egy fiú akit halálosan szeretek! Ha lehetne egy kívánságom akkor azt kívánnám, hogy szeressen. Bármit megtennék érte!! Mert SZERETEM!! :'(
35/37 anonim válasza:
Én azt, hogy szeressen akit szeretek:) Ha ezt megkapnám, örökké boldog lennék:)
36/37 anonim válasza:
Hogy visszamehessek az időbe és csináljam vissza életem egyik legnagyobb hibáját, hogy megbántottam a legjobb barátnőmet :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!