Névre szóló Coca Cola-t akarok a barátnőmnek de nem szokásos neve van, Hogyan?
Nincs, neki nem fognak egyet nyomtatni.
Elvileg a 150 leggyakoribb név van + haver, főnök meg ilyenek. Nézelődj hátha mégis van, állítólag viszonylag ritka neveket is találtak már.
Én már láttam fesztiválon olyan kólás standot, ahol lehetett személyes kólásüveget csinálni, lehet, hogy mostanában is vannak ilyen mindenféle roadsókon vagy nem tudom.
Másik alternatíva az alkoholos filc, az is egyedi lesz.
#4 vagyok, ha budapesti vagy akkor péntekig a Corvin sétányon, a pláza előtt van egy kólás stand, ahol azt írattatsz a kólásdobozra, amit akarsz (csak egy doboz kólát kell venni 200huf-ért náluk).
Jövő héten pedig az Aréna plázánál lesznek.
Abigél, Ádám, Adorján, Adrián, Ágota, Aida, Ajtony, Ákos, Aladár, Alajos, Albin, Alex, Alfréd, Alida, Álmos, Anasztázia, Andrea, Anett, Anita, Antal, Aranka, Arnold, Áron, Árpád, Auguszta,
Balázs, Bálint, Bánk, Barnabás, Bátor, Beáta, Béla, Benedek, Bernadett, Bertold, Bíborka, Buda, Bulcsú,
Cintia, Csenge,
Csilla, Csongor,
Dénes, Donát, Dóra, Dorottya,
Ede, Edina, Elemér, Eleonóra, Ella, Elvira, Emánuel, Emma, Emőke, Erhard, Ervin, Eszter,
Fanni, Fatime, Félix, Franciska,
Gábor, Gedeon, Georgina, Gergely, Gertrúd, Gerzson, Géza, Gréta,
Gyárfás, György, Gyula,
Hajnalka, Henrietta, Herman, Hugó,
Ida, Ignác, Ildikó, Ilma, Inez, Ingrid, Irén, Írisz, Iván, Izidor, Izolda,
János, Johanna, Jolán, József, Julianna, Jusztin,
Karina, Kármen, Karolina, Katalin, Kázmér, Kitti, Klaudia, Klotild, Kolos, Konrád, Kornélia, Kristóf, Krisztián,
László, Laura, Leó, Leonóra, Levente, Lídia, Lilla, Linda, Lívia, Lujza,
Margit, Marietta, Márk, Matild, Mátyás, Medárd, Miklós,
Nikolett, Noémi, Norbert,
Pál, Patrik, Paulina, Péter,
Rafael, Ráhel, Richárd, Róbert, Rómeó, Rudolf,
Sándor, Szaniszló, Szilárd,
Tamás, Tas, Tibor, Tivadar, Tódor, Tünde,
Valentin, Valéria, Vazul, Vera, Vid, Vilmos, Vince,
Zalán, Zita, Zoltán, Zsolt, Zsuzsanna,
Egyéb nevek: Rocksztár, Kicsim, Anya, Haver, Apa, Mama, Papa, Tesó, Dj, Partyarc,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!