Hogyan zajlik egy postai feladás? Mennyibe kerülhet?
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a postán fel szeretnék adni 2 db tok nagyságú dolgot, akkor az mennyibe kerül, illetve annak a szállításra való becsomagolását nekem kell megoldani? Ha igen, hol tudok hozzá alapanyagot venni? (szerintem egy nagy boríték, plusz az a buborékos csomagolóanyag elég lenne neki).Meg, hogy pontosan hogyan is zajlik a feladás. Szeretnék az egyik internetes piactéren árulni valamit, de amíg nem tudom hogyan kézbesítsem, addig nem szeretnék aukciót nyitni neki.
Előre is köszönöM!
Amit fel szeretnél adni szerintem belefér egy A/4 es borítékba. Ha törékenyebb vehetsz bubisat is. A feladása súlytól függ, itt egy táblázat, hogy mi mennyibe kerül. Jó tanácsként mondom, hogy ajánlva add fel, mert én gyakran adok fel dolgokat, de hajlamosak eltűnni rejtélyes módon a csomagok. Ha simán adod fel és eltűnik nem tudnak mit csinálni vele. Ha elsőbbségivel szeretnéd annak is + költsége van de az nem egy húzós összeg. Vagy vannak még postakész borítékok is de szerintem a postán is segítenek neked megtalálni a legmegfelelőbbet!
a boríték meg esetleg a bubis csomagolót postán lehet vásárolni?
Azt meglehet csinálni, hogy odaviszem a 2 tok nagyságú terméket és megkérem ott őket, hogy borítékba stb. tegyék bele?(tehát szállításra előkészítve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!