Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kezdem unni a bulizást. Mi...

Kezdem unni a bulizást. Mi legyen?

Figyelt kérdés
A húszas éveim elején járok még, az utóbbi 1-2 évben szerintem sok bulihelyen voltam, kb. hetente egyszer vagy kétszer mentem buliba barátnőkkel. Ők még mindig mennének, én viszont más programokra vágynék, például uszoda, mozi, kiállítás, múzeum, állatkert, vidámpark...stb. Vagy néha csak beülni kocsmázni, beszélgetni. Igazából csalódtam is a disco-ban. Mindig részeg pasik jönnek oda hozzám, akik azt akarják, hogy menjek fel hozzájuk. Nem azt mondom, hogy többet nem akarok buliba menni, hanem hogy elég lenne kb. havi 1 alkalom belőle. Barátnőimnek hiába mondom, hogy menjünk máshova, akkor is csak a buli jár a fejükben, pedig még pár hónappal idősebbek is, mint én. Ti mit tennétek a helyemben?

2013. jún. 3. 12:34
 1/4 anonim válasza:
Kihagynám a discoba járást,esetleg mikor kedvem van,elmennék a barátnôimmel.Látogatnám sorra a múzeumokat,kiállításokat és amit még szeretnék ezenkívül.Biztosan találsz olyan embereket is,akik szeretnek pl moziba,vagy akár vidámparkba járni és bõvülhet a baráti köröd.
2013. jún. 3. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Kezdesz felnoni:)

Nekem ez kb asfel eve zajlodott le, igaz discoba alig mentem, de mar a hazibulikat is meguntam, mert mindig csak osszegyulunk, iszunk, aztan megy a zajongas meg ami eppen.... baromi sablonos, monoton es unalmas

Az igazsag az, hogy emiatt le is koptam a tarsasagrol, es mar csak akkor megyek, ha mondjuk egy minosegibb zenekar koncertjere hivnak, es akkor is 2msort megiszok es inkabb a koncertre figyelek... uj barati kor van kiepuloben, ahol biliardozunk, uszunk, kartyazunk, illetve ha sorozunk, az dumalasrol szol, nem a bebszasrol:)

Szerintem legy buszke magadra, sokkal erdekesebb emberre valhatsz, mint a baratnoid!

F19

2013. jún. 3. 13:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Majd kiderül, hogy hogyan alakulnak a dolgok.
2013. jún. 4. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem muszáj velük menni a diszkóba, te döntésed. Nem vagytok összekötve, hogy ne tudjatok külön programokat is csinálni:) Ha meg velük akarsz közös programokat bulizáson kívül, akkor próbáld velük megértetni, hogy neked kicsit másra is szükséged van:)
2013. jún. 4. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!