Milyen természetfeletti lények vannak?
Figyelt kérdés
pl.: vérfarkas, boszorkány, vámpír, elf, mágus, tündérek, szirén, sárkány, nimfák, sámán, furiák, nimfák, valkűrök, fúriák. Mik vannak még??2013. jún. 1. 15:41
1/8 anonim válasza:
Ezek nem léteznek.
Ami viszont létezik, az része a természetnek, ergo nincs felette.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem h mi létezik hanem hogy mikről írnak például vagy mikről vannak filmek, könyvek stb.!
2013. jún. 1. 23:36
3/8 anonim válasza:
Nem, nem ezt kérdezted. Azt kérdezted, milyen természetfeletti lények vannak.
4/8 Dorina90 válasza:
Nézd, te döntöd el, hogy hiszel-e benne, vagy sem.
Igazából személy szerint én hiszek benne, de hát nem is tudom...
Ami még van, (mármint amit nem írtál le) az az unikornis, pegazus, angyal, démon, gnóm stb.
5/8 anonim válasza:
angyalok, démonok, szatírok, istenek, szellemek, titánok, gorgók, kentaurok, goblinok, szfinx, griff, főnix,óriások, minotaurusz, múzsák, küklopsz stb.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az összes választ! :D ;) *.*
Én nem is tudom h hiszek e benük (de nem ezért kérdeztem) :)
2013. jún. 21. 13:27
8/8 anonim válasza:
itt nem az volt a kérdés ki miben hisz, hanem milyen lények voltak. Valójában nagy része létezett amíg a vatikán az elmúlt 3000 év alatt ki nem írtott mindenkit akiket lehetett, iletve akiket tudott. Sokan máig rejtve maradtak. Bubak,sellő,szirén,gólem,gnom,manó,kobold,tündér,elf,warlock,bányarém,warg,mumus,lidérc,ogre,troll,főnix,szfinx,boszorkány,tündérek,sárkány,rózsakeresztes lovag rend,elementárok,turul,vámir.. stb épp könyvet írok jó magam is és én is gyüjtöttem. Valóságot a mese világgal. Mert ha konkrétan le írnám mi volt az elmúlt ezer évben engem megölnének ebben az életemben is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!